AKV Ylen Olohuoneessa to 28.5.2020

Autetaan Kun Voidaan -ryhmän perustaja Natalia Kral-Leszczynski kertoo lyhyesti AKVn toiminnasta torstaina 28.5.2020 (alkaen klo 19:00) Yle Olohuoneen jaksossa Kiitos – tästä selvitään! Yle kertoo nettisivuillaan jaksosta: ”Korona on vaikuttanut ja koskettanut kaikkien elämään – nyt on kiitoksen aika! Kaikista haasteista huolimatta kriisi on yhdistänyt suomalaisia uudella tavalla. Ketä sinä haluat kiittää? Kiitoksia jaetaan Yle Olohuoneen tv-lähetyksessä. Musiikista vastaavat Erin ja Tommi Läntinen, juontajana Mikko Kekäläinen.”

Näitkö Yle Olohuoneen jakson ja löysit remontin alla oleville sivuillemme sitä kautta? Tutustuthan ainakin osioihin Mikä on AKV? Ja Miten voin auttaa?

Mikäli olet avun tarpeessa, niin kerrothan lyhyesti tilanteestasi vapaamuotoisella sähköpostiviestillä osoitteeseen autetaan.akv@gmail.com. Otamme sinuun yhteyttä lisäselvitysten tiimoilta.