Pieni muistio auttamisen avuksi eikä kaikki aina ole sitä miltä ulos päin näyttää

Ryhmämme on kasvanut lyhyessä ajassa valtavasti. Jokaiselle teistä suuren suuri kiitos, kun  haluat olla mukana auttamassa. Autetaan Kun Voidaan AKV toimii ajatuksella ”tee toiselle niinkuin haluaisit itsellesi tehtävän”. Jokainen autettava perhe ja yksittäinen henkilö on tärkeä ja lähellä sydäntämme ja haluamme myös, että he tuntevat tuon hyvä olon.

Tässä muutamia erään perheemme ylös kirjaamia asioita ajateltavaksi, kun lahjoitat:

  • Lue toiveet ja pyynnöt huolella, tarvittaessa pyydä lisätietoja
  • Pienikin apu on aina tervetullut
  • Lahjakortti on aina helppo ja hyvä valinta
  • Jos lahjoitat elintarvikkeita/kosmetiikkaa, niin tarkistathan päiväyksen. Pieni ylitys ei esim. kuivatuotteissa haittaa, mutta älä lahjoita vuosia vanhoja
  • Älä lahjoita avattuja ja osin käytettyjä tuotteita (vastaanottaja ei voi koskaan tietää milloin joku tuote on avattu)

Vaatteet:

  • ehjää, puhdasta ja siistiä
  • määrä ei korvaa laatua.- tässäkin lahjakortti on loistava vaihtoehto

Kaikki apu on arvokasta ja otetaan kiitollisuudella vastaan ❤

44843881_339849013257389_7247454847518113792_nMuistathan myös, että kaikki ei ole aina sitä miltä ulospäin näyttää. Iloinen hymyilevä perheen äiti voi olla oikeasti masentunut ja voimiensa äärirajoilla, ruoka pöydässä voi olla täysin lahjoituksien varassa hankittua, siistit vaatteet voivat olla lahjoituksin saatuja. Meillä on yhteistyökumppaneita, jotka lahjoittavat perheille mm. paljon ihan uutta kosmetiikkaa ja vaatetta (Reima yhtenä lähiaikojen suurimpana lahjoittajana). Paljon tästä työstä tapahtuu taustalla, ilman että siitä erikseen tiedotetaan. Myös ryhmän jäsenet lahjoittavat siistiä, uudenveroista tavaraa ja vaatetta perheille. Katso pintaa syvemmälle, ja jos jokin asia painaa mieltä, kysy ylläpidolta. Tärkeimpänä kuitenkin se, että perheiden kanssa kommunikoidessa ole hienovarainen. He ovat käyneet rankkoja asioita läpi ja ovat herkässä mielentilassa elämän heitellessä. Ja otathan yhteyttä, ennenkuin viet mitään suoraan kenenkään kotiin.

Kiitos kun autat! Kiitos kun välität! ❤️