Auta ostamalla AKV-heijastin – vaikka ystävänpäiväkortin kylkeen

50978678_10161342189440484_5753648351337775104_nMeillä on AKV:ssa myynnissä omia, uniikkeja, ihania heijastimia. Heijastimet on tehty Helsingissä ja ne ovat todella laadukkaita. Heijastuslaatu on parasta a-luokkaa. Kuvassa heijastimen kiva ulkonäkö ei oikein pääse oikeuksiinsa.

Voit ostaa heijastimia itsellesi, perheellesi, ystäville, työkavereille, harrastusporukalle jne. Laita muutama heijastin vaikka ystävänpäiväkortin kaveriksi. Pääset  tuottamaan hyvää mieltä, lisäät ihmisten turvallisuutta ja samalla autat akv:ta auttamaan. Tuotoilla ostamme ruokalahjakortteja, hankimme postimerkkejä lahjakorttien postitusta varten, autamme vaikka oppikirjojen hankinnassa. Mahdollisuuksia auttaa on paljon.

Heijastimet maksavat 5€ kpl plus postikulut. Niitä on rajallinen määrä, joten kannattaa toimia nopeasti.

Tilaukset, tiedustelut, postitukset sekä maksut tilityksineen hoitaa:

Pilvi Jauhiainen
pilvi.jauhiainen@gmail.com

Laita Pilville viestiä ja tee vaikka kimppatilaus kavereiden kanssa! Helppo ja hyvä tapa auttaa, tervetuloa mukaan! Heijastimia ei muuten voi koskaan olla liikaa.