Perheiden kiitosviestejä

”Ihanat ihanat kiitokset. En tiedä mitä sanoa muutakin kädet täristen ja kyyneleet silmissä ihmetellen. Ihanaa. Lämpimät kiitokset. Nyt joulu voi tulla meillekin.””Aivan ihanaa! Ihan kun ois jossain unessa ja aamulla kun herään niin pitkään aikaan oon nukkunut hyvin kun ei ole tarvinnu enää huolehtia kaikkee ja tajuaa että tää on totta! Siis että meitä autetaan ja meistä välitetään, ihan kun se semmonen elokuvamainen joulun taika ois tullu todeksi.” santa-claus-1819933_960_720.jpg


”Kiitollisuudella teille jokainen auttaja! Edes mikään rahamäärä ei voi välittää sitä tunnetta minkä saa toisten tuesta ja lämmöstä, mikä huokuu heikkona hetkenä sydämeen saakka. Ilman tätä apua emme olisi selvinneet. Konkreettisesti jokainen auttaja on pelastanut meidät ja jonakin päivänä seison auttajana siellä rintamassa. Ilman näitä ilohippuja en jaksaisi taistella lasteni hyvinvoinnin puolesta enkä jaksaisi ehkä yrittää selvitä. Sanoja kiitollisuudelle ei löydy.
Meillä on RUOKAA! Meillä on tiskiharja, hammastahnat, hammasharjat, pyykinpesuainetta ja tiskirättejä. Ilo tiskirätistäkin on suuri. Meillä on kengät, talvikengät. Poika on niin onnellinen, itsellä tulee itku joka kerta asiasta puhuttaessa. Ja kyllä puhutaan, paljon, ihmetellen, ilolla, kiitollisuudella.
Meillä on vaihtolakanat. Eläimet saavat syödäkseen. Käyn kaupassa ja voisin tanssahdella käytävää pitkin. Ei joka kerta tarvi valita, että maito vai makaroni. VOI OSTAA MOLEMMAT. Ihan uskomatonta. Sanoja ei ole. Sanaan kiitos ei millään mahdu se tunnemäärä mitä pitäisi. Kyynelten määrä on kasvanut entisestään, mutta nyt niitä vierii liikutuksesta. Uskon taas elämään.”


”Ilman teitä ihanat auttajat meidän joulu olisi ollut arkipäivä muiden joukossa, te teitte siitä juhlan meidän perheelle. En voi sanoin kuvailla sitä kiitollisuutta mitä sydämessäni koen. Pelkkä joulukukan ojennus sai minut tänäänkin itkemään ja koko perhe sai pari pakettia kuusen alle. Minä ja tyttöni saatiin talvitakit ja talvikengät voi miten ihanalta tuntui mennä ulos tekemään lumityöt kun ei tarvinnut miettiä et mennäänkö nilkkoja myöten lumessa vaan jalat säilyi kuivana ja lämpiminä. Olette kultaakin tärkeämpiä rakkaat auttajat. Mahdollistatte täysin vieraille ihmisille joulun. Muutamista auttajista on tullut ihan läheisiä ja yhteyttä sekä kuulumisia kysellään säännöllisesti. Olette aivan ihania kaikki.” christmas-1887309_960_720.png


”Kiireisen ja työlään arjen keskellä ollut joulumieli hukassa ja tavallaan yrittänyt siirtää koko ajatusta joulusta syrjään. Nyt muutaman päivän sisällä postiluukkuun sadellut avustuksia ja myös kotiovelle tullut lahjoituksia. Mun ja lasten joulu siis tuleekin just nyt ei meinaa tulla itkusta loppua. Minä olen niin kiitollinen kaikille auttajille että en löydä edes sanoja. Tälläistä joulua meillä ei ole ollut vuosiin! Kiitollinen tästä tunteesta ja tiedosta että on ihmisiä ketkä välittää toisista. Maailman suurin kiitos multa ja pojilta.Ja ihanaa joulua kaikille. Teidän auttajien ansiosta meilläkin on ihana joulu.”


”En tiedä mitä sanoa, olen sanaton! Kerroin jo lapsille että joulua ei tule meille koska se ei ole mahdollista meidän tilanteessa. Mä oon täysin työkyvytön ja lasten isä ei auta. Nuorin itki, vanhimmat eivät enää odottaneetkaan, ovat jo tottuneet ettei meillä ole edes sitä välttämätöntäkään. Ystävä kertoi meistä AKV:lle….
Joulun ihme tapahtui! Me saimme ruokaa, lapsille tuli vaatteita, lahjoja. Saimme jopa lahjakortteja jolla me voimme ostaa jouluksi ja välipäiviksi ruokaa. Olen todella liikuttunut tästä välittämisestä ja huolenpidosta, mua itkettää mutta onnesta! Kiitos niin paljon.”

christmas-2933384_960_720