Eka joulu yypeenä

Jouluinen tervehdys täältä Oulusta!

Halusin kirjoittaa omalta osaltani vielä vuoden viimeisen postauksen ja kiittää teitä auttajia, ihan jokaista. Aloittaessani AKV-hommat täällä Oulussa kriisiperheitä oli vain yksi, mutta luku kasvoi nopeasti. Kaikista perheistä ei ole vielä omaa postausta, mutta ilokseni voin todeta, että olemme yhdessä onnistuneet järjestämään joulun jokaiselle perheelle. Postauksia näistä uusista perheistä on tulossa heti ensi vuoden puolella, joten pysykäähän kuulolla! Nyt kuitenkin keskitymme ohjaamaan viimeisetkin jouluavut perille ja sen jälkeen rauhoitumme itsekin joulun viettoon.

48393438_2128850760505114_8823310771128631296_n

Uutena ylläpitäjänä alkuun minua hieman jännitti, mutta jännitys vaihtui nopeasti kiitollisuuteen. Kiitollisuuteen siitä, että saan olla mukana näin hienossa toiminnassa näin hienojen ihmisten kanssa. Olen tavannut autettavien perheiden lisäksi myös teitä auttajia ja saanut paljon uusia ystäviä lyhyessä ajassa. On ollut myös erityisen hienoa huomata, miten eri yritykset ovat lähteneet innokkaasti mukaan yhteistyöhön ja tuomaan joulua meidän AKV-perheille.

Kuluneen syksyn aikana saimme toteutettua ensimmäisen ”oman” perheeni, eli Aulin perheen ”mahdottomista” unelmista ihan jokaisen. Tästä iso kiitos sekä teille auttajille, että mukaan lähteneille yrityksille. Myös Muhokselle kulkeutui mahtava määrä apua teidän ihanien auttajien ansiosta. Lisäksi kulisseissa on tehty koko ajan valtavasti töitä, jotta apua on saatu ohjattua muille sitä tarvitseville. Jouluaatoksi minulla on takataskussa vielä muutama ihana yllätys meidän Oulun perheille! Toimitan jouluiloa perheille ensi viikon aikana, mutta sen jälkeen onkin jo aika pakata laukut ja suunnata jouluksi kotiin vanhempieni luokse Vaasaan. Toivon, että joulumieli ja -rauha löytävät teidän jokaisen luokse tänä jouluna. Toivon myös, että jokainen teistä muistaa ladata riittävästi akkuja pyhien aikana ja syödä enemmän kuin tarpeeksi toinen toistaan maukkaampia jouluruokia! Ennen kaikkea toivon kuitenkin, että saatte viettää joulunne rakkaiden ihmisten ympäröimänä paikassa, joka tuntuu teille kodilta.

Rauhallista joulua ja toiveikasta uutta vuotta 2019 ❤

Julia Riihiluoma

46349075_10218247437807026_4955603690703552512_n