Hyvän mielen joulupostia viime vuodelta

J​oulukampan​jamme ​oli aivan huikea menestys ja kaikki ​​ perheet​, joita autoimme, ​saivat oikean, kunnon joulun. Mikä parasta, vanhemmat ja lapsetkin​ ​saivat olla ainakin hetken ilman huolta joulunajan ruoan riittävyydestä. 7.jpgMonet teistä​ auttajista​ lähettivät perheille​ ruokalahjakorttien lisäksi​ myös lahjoja​. Lahjoista ja lahjakorteista on perheissä iloa vielä pitkään​! Ruokaa tarvitaan myös pyhien jälkeen.​ Mahtavasti välittynyt huolenpidon ja lähimmäisenrakkauden tunne säilyy perheiden sydämissä ja mielissä hyvinä muistoina varmasti lopun ikää. ​Jokainen auttaja kokee varmasti myös hyvää mieltä​ ❤
​Tässä perheiltä tulleita viestejä vuonna 2017:​
4

”Haluamme kiittää kaikkia meidän perhettä auttaneita! Sairastuin juuri ​j​ouluksi joten te teitte meille oikeasti ​j​oulun! Kaikki on hyvin nyt. Kiitollisempi en voisi oll​a. O​nneksi lähimmäisen rakkautta iitos avusta vuonna 2017, kiitos.


” On asioita joita kuunnellaan korvilla.
On asioita joita kuunnellaan silmillä.
Ja on avielä löytyy! Nöyrin ksioita, joita kuulee vain sydämellä, myötäelämisellä. Lämmin kiitos avustasi!”


”Ihania yllätyksiä putkahtelee postista​.​ Kiitokset kaikille, kyllä olette kaikki ihania ihmisiä​!​


”En voi oikeasti sanoin kuvailla tätä tunnetta. Itku tuli, siis hyvästä. Itketään täällä miehen kanssa kilpaa.Taas oli ajateltu kaikkea​ ihan ​kun olisi​tte​ ajatustenlukij​oita. ​ Kuin näkisi joku minun pään sisään ja mietti​si​ kaikki valmiiksi. Ruuat mietitty tarkkaan mitä niistä tehdään ja pesuaineita, lapset löysi karkkia. Ou jee sanoi nuorin poika. Tuli paljon paljon ruokaa, sanoi pikku neiti. Itse pyyhin kyyneleitä.”


”Ihanaa. Kiitokset. christmas-3027132_960_720.jpgTää on jotain mitä ei voi taas sanoa. Mä en ymmärrä miten ihmiset on niin ihania ja auttavaisia. Nuorin jätkäkin totesi ”Äiti sit ku mä oon rikas, niin mä annan jollekkin sit ruokaa!” Kyllä huomaa​,​ että pojatkin on tajunnut ja nähnyt miten ihania ihmiset on. ”


”En tiedä mitä enään sanoisin. En osaa kuvailla tätä tunnetta. Sydän hytkyää ja kyyneleet valuu silmäkulmassa. Ilosta ja siitä rakkaudesta, siitä kaikesta ilosta mitä olemme saaneet. Olette korvaamattoman ihania ihmisiä kaikki. Kumpa voisin rutistaa kaikkia.”


”Ei pojilla koskaan ole ollut niin hienoja kypäriä. Poikien vanha pieni kypärä mahtuikin hyvin neidin päähän paksun hatun kanssa joten vanhakin kypärä meni hyötykäyttöön. Ja neiti iloinen kun sai oman kypärän. Pojat viihtyy tosi hyvin itsekseen jäällä ja nyt kun fudis ja sähly on joulutauolla​,​ niin saa olla jäällä vaikka joka päivä. Ja on se hienoa​,​ että on ihan uudet kypärät. Ja päät pysyy ehjänä.”9”Isä soitti juuri. On saanut lahjakortteja ja vähän sekaisin oli niistä… tietenkin! Itkua oli vääntänyt niiden kanssa.​”​


”Isä haluaa kovasti kiittää näiden kirjeiden lähettäjiä. Hän ilahtui myös lahjakortista kovasti! ​H​än on ihan ihmeissään tuolla kotonaan nyt! Sen kuulin äänestään, kun se hieman sortui.​”​


”Nyt kävin lahjakorttiostoksilla. Jääkaappi ei ikinä ole ollut näin täysi. Tää on jotain mitä en itsekään osaa sanoiksi pistää. Valmiita laatikoita jouduin ostamaan. Nyt olen itse niin huonossa kunnossa​,​ että sairaalassa piti käydä kun yski​n​ jo verta. Mutta kaikesta vastoinkäymisistä huolimatta täällä saadaan JOULURUOKAA.​ ​Lapset ei malta odottaa huomiseen enään. Kovasti yrittää etsiä lahjakätköjä​,​ mutta onneksi äiti on niin hyvä piilottelemaan​,​ että ei varmasti löydy. Kaikesta ruoka​-​avusta ja kaikesta mitä olemme saaneet olemme erittäin kiitollisia. Vaikka tämä äiti onkin lähes sänkypotilaana niin joulumieli tulee kun katsoo lasten iloa ja riemua. Joulukuusikin saatiin lahjoituksena paikalliselta kasvattajalta​.  Haluamme toivottaa kaikille rakkaille auttajille ja kaikille ihanille teille Akv: n väelle, ​oikeen ihanaa ja rauhallista joulua. Ilman teitä, ei meillä olisi ollut joulua​!”​
2